Milli Takımda Yalova'yı Temsil Edecekler - Son Dakika
Spor

Milli Takımda Yalova'yı Temsil Edecekler

Milli Takımda Yalova\'yı Temsil Edecekler

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü boks antrenörü Fahrettin Aydın ve 52 kilo sporcusu Okan Aydın, Yalova’yı Erzurum’da düzenlenecek olan Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda temsil edecek.

01.09.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü boks antrenörü Fahrettin Aydın ve 52 kilo sporcusu Okan Aydın, Yalova'yı Erzurum'da düzenlenecek olan Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda temsil edecek.

5-8 Eylül tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda milli takımda Yalova'yı temsil edecek olan antrenör Fahrettin Aydın ve Okan Aydın, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar'ı ziyaret etti. Erzurum'da yapılacak şampiyona hakkında Başkan Yardımcısı Acar'a bilgi veren Aydın, "Ben ve sporcumuz Okan Aydın ülkemizi ve ilimizi temsil etmek üzere milli takıma davet edildik. Bir aydır günde çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bizlere destek olan başta Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman'a ve değerli hemşehrilerimize bu gururu yaşatacağız" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Takımda Yalova'yı Temsil Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement