Milli Takımlara Yeni Sponsor - Son Dakika
Spor

Milli Takımlara Yeni Sponsor

Milli Takımlara Yeni Sponsor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile OPET Petrolcülük A.Ş.arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile OPET, Milli Takımların resmi akaryakıt tedarikçisi oldu.

02.09.2012 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile OPET Petrolcülük A.Ş. arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile OPET, Milli Takımların resmi akaryakıt tedarikçisi oldu.

Beşiktaş Four Seasons Otel'de gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 2. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray, TFF İdari İşler, TFF Organizasyon ve Etkinliklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, Mili Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu ve OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca katıldı.

İmza töreninde konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Futbol ekonomisini geliştirmek, büyütmek, hizmet kalitemizi artırmamız ve öngördüğümüz hedeflerimize ulaşmamız açısından çok önemli. Güçlü stratejik ortaklarla işbirliği yapmak, onların bilgi, birikim ve deneyimlerinden de yararlanıp, futbolumuzun geleceğini tasarlamak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bugün, o stratejik ortaklardan birisiyle daha işbirliği anlaşması imzalıyoruz. OPET'le ilk defa sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. OPET'e ailemize hoş geldiniz diyorum. Onların enerjisiyle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "A Milli Takım için yoğun ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde OPET'ten böyle bir destek gelmesi bizlere moral aşılıyor. Teknik Direktörlük hayatımda ilk kez sponsorluk anlaşmasını OPET'le imzalıyorum. OPET'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Tabiri caizse depoyu fulleyip 7-11 Eylül'de yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk de, "OPET, bu topraklardan doğan ülkemizin akaryakıt markası. Bu nedenle bir Türk şirketi olarak, ülkemizin değerlerine destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kupa yolculuğunda Milli Takımımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, bu birlikteliğin şans getirmesini dilerken, OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ise, Milli Takımlarının etkinliklerinde yer almasından onur duyacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından OPET Petrolcülük A.Ş.'yi, Milli Takımlar resmi tedarikçisi kılan protokol imzalandı.

İmza törenin ardından Başkan Demirören, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu ve OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca'ya isimlerinin yazılı olduğu 10 numaralı Milli Takım forması hediye etti.

TFF ile OPET arasında imzalanacak anlaşma 3 yıl süreyle geçerli olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Takımlara Yeni Sponsor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement