Fenerbahçe’nin sözleşmesini 2018’e kadar uzatıp ardından Al Ain takımına kiraladığı Miroslav Stoch yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Menajerlik şirketinin internet sitesine konuşan sarı-lacivertli futbolcu sözleşmesinin uzatılmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
"BAŞKAN'DAN BUNU BEKLEMİYORDUM"
Stoch, “Yaşananlardan çok mutluyum. Benim için büyük motivasyon oldu. Açıkçası başkanın bana iki yıllık kontrat uzatma teklif edeceğini hiç düşünmüyordum. Bunu kendisinden beklemiyordum. Bana Fenerbahçe’deki geleceğimin yine sadece bana ve performansıma bağlı olduğunu, beni tekrar Fenerbahçe’de görmek isteyeceklerini söyledi. Bu yüzden kontrat uzatma benim için bir hediye oldu” dedi.
"SÜREKLİ OYNAMA ŞANSI BULMAK ÖNEMLİ"
Birleşik Arap Emirlikleri ekibine gitmekle ilgili bir sıkıntısı bulumadığını da ifade eden Stoch, “Sürekli oynama şansı bulmak önemli. Asya Şampyionlar Ligi’nde başarılar elde etmiş bir ekibe gidiyorum. Benim için iyi bir mücadele olacak” diye konuştu.
Son Dakika › Spor › Miroslav Stoch, Menajerlik Şirketinin İnternet Sitesine Konuştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)