Mourinho, Carragher ve Souness'ı Topa Tuttu - Son Dakika
Spor

Mourinho, Carragher ve Souness'ı Topa Tuttu

Mourinho, Carragher ve Souness\'ı Topa Tuttu

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, TV yorumcularının hakkındaki eleştirilerine çok sert yanıt verdi.

13.03.2015 15:32

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sky Sports'un yorumcularından Jamie Carragher ve Graeme Souness'ın PSG maçı sonrası yaptığı yorumlara tepki gösterdi.

Carragher, Zlatan Ibrahimovic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda Chelseali oyuncuların hakemin etrafını sarması için 'acınası' ifadelerini kullanırken Souness da aynı pozisyon için 'küçük düşürücü' ve 'İngiliz kültürüne aykırı' ifadelerini kullanmıştı.

Basın toplantısında bu açıklamalara sert tepki gösteren Mourinho, "Ben sizler gibi değilim. Rüzgara göre yön değiştirmem, ne tarafa eserse o tarafa gitmem. Kazanırken de kaybederken de oyuncularımı seviyorum ve onlara güveniyorum. Biz beraber kazanır, beraber kaybederiz." ifadelerini kullandı.

İki ismin de geçmişlerini hatırlatan Portekizli teknik adam, "Dünya çok garip. Belki de yediğimiz içtiğimiz şeylerden dolayı. İnsanların hafızaları zayıflamaya başladı. Jamie Carragher ve Graeme Souness bu konularda konuşuyorsa, bu onların sorunları olduğunu gösterir. Maç sonunda tünelde rakibin tüm oyuncularını tek tek tebrik ettim, kazanmayı hak ettiklerini söyledim ve gelecek için başarılar diledim. Ben böyle çalışırım. İnsanların istediği şekillere girmem. Jamie futbolu bırakalı sadece iki yıl oldu ve sahada yaptıklarını ne kadar çabuk unutmuş. Bay Souness de futbolcuyken yaptıklarını unutmuş. Benfica'dan ayrılmasından sonra orada çalıştım ve onun hakkında çok şey biliyorum. Hem futbolda hem de hayatın genelinde onun hakkında çok şey öğrendim. Açıklamalarına gülüp geçiyorum. Beni çekememeleri ve kıskanmaları, benim için en iyi övgü oldu." dedi.

PSG ile 120 dakika sonunda 2-2 berabere kalan Chelsea, deplasman golü kuralıyla Şampiyonlar Ligi'ne veda eden taraf olmuştu.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho, Carragher ve Souness'ı Topa Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement