Mourinho: Matic Yok Ama Sorun Değil - Son Dakika
Spor

Mourinho: Matic Yok Ama Sorun Değil

Mourinho: Matic Yok Ama Sorun Değil

Chelsea menajeri, Sırp orta saha oyuncusunun Newcastle maçında forma giyemeyeceğini ama Diego Costa'nın oynayabileceğini açıkladı.

05.12.2014 18:57

Jose Mourinho, Chelsea'nin yarın oynanacak Newcastle United maçında cezalı olan Nemanja Matic olmadan da rakibi ile baş edebileceğinden emin.Sırp oyuncu sezon başından beri harika bir performans gösteriyordu. Ama hafta içi oynanan Tottenham maçında beşinci sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.Mourinho, takımının Matic'siz de aynı kart cezalısı olan Diego Costa'sız Tottenham'ı 3-0 yendikleri maçta Diego Costa olduğu gibi başarılı olacaklarından emin.Portekizli çalışıtrıcı düzenlediği basın toplantısında "Bu kez bizim için çok önemli bir oyuncumuzdan yoksun olacağız. Ama problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Matic'siz de iyi bir kadroya sahibiz. O da boş bir hafta sonunu hak etti. Dönüşü çok daha iyi olacaktır." ifadelerini kullandı.Daha önce Newcastle maçlarında zorlanmalarına da değinen Mourinho, "Orası oynamak için zor bir stat da o yüzden zorlanıyoruz. Sahada mavi formayı gördüklerinde hepsi hayatlarının maçıymış gibi oynuyorlar. Diğer maçları ise hazırlık maçı havasında geçiyor." dedi.Mourinho, Tottenham karşısında gol atmış olmasına rağmen Didier Drogba yerine hafta sonu ilk onbirde Diego Costa'yı kullanmak istediğini de sözlerine ekledi.

//

addCustomPlayer('18r12d3k7uzrr1k36yqm3zb9tg', '', '', 620, 569, 'perf18r12d3k7uzrr1k36yqm3zb9tg', 'eplayer16', {age:1417475861087});

//

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Matic Yok Ama Sorun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement