Mourinho: Öyle Bir İhtimal Bile Yok! - Son Dakika
Spor

Mourinho: Öyle Bir İhtimal Bile Yok!

Mourinho: Öyle Bir İhtimal Bile Yok!

Portekizli antrenör, Petr Cech'in ayrılacağı dedikodularına cevap verdi.

15.08.2014 16:31

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Çek file bekçisi Petr Cech'in kulüpten ayrılacağı iddialarını yalanlarken, yeni sezon öncesi kaleyi kime emanet edeceği konusunda bir karar veremediğini ifade etti.

Londra ekibinde 10 yıla yakındır kaleyi koruyan Cech, geçtiğimiz yıllarda Atletico Madrid'de yükselen bir performans sergileyen Thibaut Courtois'ın Chelsea'ye dönmesiyle tahtı sallanmaya başladı.

Belçikalı'nın takıma dönüşü Cech'in geleceğini belirsiz hale getirirken, Mourinho Çek eldiven için bir teklif almadıklarını ve iki müthiş kaleci arasında kalmasını ise güzel bir problem olarak yorumladı.

Kale sorunu tatlı bir problem olarak niteleyen Mourinho, Cech ile ayrılık vaktinin gelip gelmediği sorusuna, "Şu anda bunu düşünmek istemiyorum. Zaten bir teklif ve bununla ilgili bir olasılık yok." şeklinde cevap verdi.

Kadrodaki herkesten memnun olduğunu vurgulayan Portekizli teknik adam, "Onlarla çalışmaktan dolayı mutluyum. Kadrodaki herkes benim için önemli. Hepsini bir bütün olarak görüyorum. Önümüzde olmayan bir durum için yorumda bulunmam saçma olur." sözleriyle devam etti.

Burnley karşısında kaleyi kimin koruyacağı sorusuna ise, "Bunu size söyleyemem zira kendileri bile bilmiyor. Ne kaleciler, ne takımdakiler... Herkes aynı anda öğrenecek. Bence Chelsea şu an dünyadaki en iyi üç kaleciden ikisine sahip. Bu harika bir şey. Aralarında seçim yapmak, benim için bir problem mi? Çok güzel bir problem..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Öyle Bir İhtimal Bile Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement