Mourinho Penaltıya Takıldı - Son Dakika
Spor

Mourinho Penaltıya Takıldı

Mourinho Penaltıya Takıldı

Tottenham deplasmanında tarihi bir mağlubiyet yaşayan Chelsea'de, Jose Mourinho yine verilmeyen penaltıyı gündeme taşıdı.

02.01.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

White Hart Lane'de rakibine 5-3'lük skorla boyun eğen Chelsea, üst üste ikinci maçında da puan kaybı yaşadı ve takipçisi Manchester City'e yakalandı.

20. hafta sonunda 8 puanlık farkın kapanmasına izin vererek zirveyi paylaşmaya başlayan Chelsea, Manchester City ile hem puan hem de attığı ve yediği gol sayısı olarak eşitlendi.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun aklı ise, 4 gün önce Southampton ile oynanan maçta olduğu gibi yine verilmeyen penaltı pozisyonunda kaldı.

Karşılaşmanın 18. dakikasında Diego Costa'nın golüyle öne geçen konuk ekip, skor lehine devam ederken ceza sahası içinde Jan Vertonghen'in topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı beklemiş ancak maçın hakemi Phil Dowd 'devam' demişti.

Portekizli teknik adam yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Beni 5 gol yemekten daha çok şoka sokan şey; üç gün içinde verilen iki tane inanılmaz kararın bizi müthiş bir şekilde cezalandırması oldu. Teknik direktörler ve oyuncular maçları kazanır ya da kaybeder ancak Phil Dowd kaybetmedi. Gerçekten kabul edilmesi çok zor bir karar.

1-0 öndeyken verilmeyen çok net penaltı var ve skor 2-0 olsaydı maçın hikayesi tamamen değişmiş olurdu. Sanırım 2-0'dan sonra Tottenham'ın maçı çevirme şansı kalmazdı."

MOURINHO İKİNCİ KEZ 5 YEDİ

Jose Mourinho, teknik direktörlük kariyeri boyunca ikinci kez bir maçta 5 gol yedi. Portekizli teknik adam, Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde 2010-2011 sezonunda Nou Camp Stadı'ndaki maçta Barcelona'ya da 5-0'lık skorla boyun eğmişti.

Yaklaşık 5 yıl sonra Tottenham'a ilk kez yenilen Chelsea ise, Premier Lig'de üçüncü kez bir maçta 5 gol yedi. 1996'da Liverpool'a 5-1 mağlup olan Londra temsilcisi, 2011'deki maçta da Arsenal'e 5-3 yenilmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho Penaltıya Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement