Müftüoğlu: "Bisiklette Dünyanın Lider Sporcuları Buradaydı" - Son Dakika
Spor

Müftüoğlu: "Bisiklette Dünyanın Lider Sporcuları Buradaydı"

Müftüoğlu: "Bisiklette Dünyanın Lider Sporcuları Buradaydı"

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun, büyük rekabete sahne olduğunu söyledi.

04.05.2014 16:09

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun, büyük rekabete sahne olduğunu söyledi.

Federasyon başkanı Müftüoğlu, İstanbul etabının liderinin bir saniye farkla belirlendiğini hatırlatarak, "Bugün güzel bir finish oldu. Biliyorsunuz 50. yılın başlangıcını, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dünya Bisiklet Birliği Başkanı ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte vermişlerdi. O günkü başlangıç bugün çok güzel bir finalle sonlandı. Büyük rekabete sahne oldu. Turun lideri 1 saniye ile belirlendi. Bu turun ne kadar çekişmeli olduğunu ortaya koyuyor. Dünyanın lider sporcuları buradaydı. Halkımızın katılımı çok güzeldi. Bugüne kadar ben ilk defa bu kadar geniş kitlenin oluştuğunu gördüm. Bu da 50. yıla yakıştı. Geçen yıl 156 ülkede yayınlanmıştı tur, şu an itibariyle 190 ülkeye çıktı. Bunun detaylarını geldiğinde paylaşacağız. Geçen yıl 602 milyon haneye ulaşmıştık. Bu yıl daha fazla haneye ulaştığımızı düşünüyorum. Haziran-Temmuz gibi gelecek yılın planlaması için çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Müftüoğlu: 'Bisiklette Dünyanın Lider Sporcuları Buradaydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement