Muratbey Uşak Genel Menajeri Erdoğan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muratbey Uşak Genel Menajeri Erdoğan Açıklaması

Muratbey Uşak Genel Menajeri Erdoğan Açıklaması
27.01.2017 16:27

FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra yoluna FIBA Avrupa Kupası'nda devam edecek Muratbey Uşak'ın genel menajeri Fatihan Erdoğan, "Ligde ve Avrupa'da zor bir sürece daha giriyoruz.

FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra yoluna FIBA Avrupa Kupası'nda devam edecek Muratbey Uşak'ın genel menajeri Fatihan Erdoğan, "Ligde ve Avrupa'da zor bir sürece daha giriyoruz." dedi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Avrupa Kupası son 16 turunda Romanya'dan CSM Oradea ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, eşleşmeden mutlu olduklarını söyledi.

İlk maçı 8 Şubat'ta deplasmanda, ikinci maçı ise 22 Şubat'ta kendi sahalarında oynayacaklarını kaydeden Erdoğan, "Her geçen gün daha iyi takım oluyoruz, CSM Oradea'yı yenerek son sekiz takım arasına girmek istiyoruz. Önümüzde Fenerbahçe ve Beşiktaş Sompo Japan maçları var. Ligde ve Avrupa'da zor bir sürece daha giriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Muratbey Uşak Genel Menajeri Erdoğan Açıklaması - Son Dakika


Advertisement