Navas'tan Casillas'a Gözdağı! - Son Dakika
Spor

Navas'tan Casillas'a Gözdağı!

Navas\'tan Casillas\'a Gözdağı!

Kosta Rikalı kaleci, Elche maçında sergilediği performansla Casillas'ın yerinin garanti olmadığını herkese gösterdi.

24.09.2014 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in Kosta Rikalı file bekçisi Keylor Navas, Salı günü Elche'ye karşı alınan 5-1'lik galibiyette başarılı bir performans ortaya koyarak takımın 1 numralı eldiveni Iker Casillas'a gözdağı verdi.

Ağustos ayında Levante'den 11.2 milyon avroya transfer edilen Navas, Salı günü Casillas yerine ilk 11'de başlamıştı.

27 yaşındaki kaleci, maçta iki kritik kurtarış yaparken, ağlarındaki tek golü Edu Albacar'ın penaltı vuruşunda gördü. Daha sonra kendine gelen Ancelotti'nin öğrenciler, Cristiano Ronaldo'nun 4 ve Gareth Bale'in kafasından gelen gollerle rahat bir galibiyet aldı.

Kosta Rika formasıyla Dünya Kupası'nda harikalar yaratan Navas, "Bu statta oynayabilmek gerçekten büyük bir ayrıcalık. Hep hayalini kurduğum, çok özel bir andı. Hele kazanmamız beni çok mutlu etti. Burada birçok şey öğrenmeye devam ediyorum, kariyerim açısından çok doğru bir adım attığıma inanıyorum. Umarım bu şekilde devam eder, takımımın kazanmasına birçok maçta yardımcı olurum." dedi.

1 numaralı formayı kapmak için daha çok çalışması gerektiğini belirten Kosta Rikalı eldiven, "Hocanın fikrini değiştirebilmek için antrenmanlarda çok sıkı çalışmanız gerekiyor. Çünkü diğer tarafta Casillas gerçeği duruyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Navas'tan Casillas'a Gözdağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement