Nazilli Belediyesporda Hedef Liderliği Korumak - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyesporda Hedef Liderliği Korumak

Nazilli Belediyesporda Hedef Liderliği Korumak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, hedeflerinin liderliği korumak olduğunu söyledi.

29.09.2014 12:30  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, hedeflerinin liderliği korumak olduğunu söyledi.

Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligde yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladığını takımların güç dengelerinin eşit olması zirve yarışının çok takımla süreceğinin işareti olduğunu ifade etti.

"İyi futbol ve istikrarı yakalamak en büyük temennimiz" diyen Volaka, "Şu anda ligde lider durumundayız. İkinci kez oturduğumuz liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz. Lig çok uzun bir maraton. Bizim için istikrar çok önemli. Şu anda lige odaklanmış durumdayız. Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız ligin güçlü ekiplerinden İnegölspor maçını da kazanarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Ligin zirvesindeki takımların puanları birbirine çok yakın, bu sezon grubumuzda çok ilginç sonuçlar alınmaya ve sıralamanın da her hafta değişeceğine inanıyoruz. Biz her maçımıza tek tek bakıp final havasında oynayacağız" şeklinde konuştu.

Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı ekipte, sakatlığı devam eden Mehmet Öztonga'nın durumunun maç saatinde belli olacağı kaydedildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyesporda Hedef Liderliği Korumak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement