NBA Ligi'nin resmi sponsoru: Anta - Son Dakika
Spor

NBA Ligi'nin resmi sponsoru: Anta

Anta'nın en sevilen modellerinden A-Jelly koşu ayakkabıları 2016 yaz kreasyonunda rengarenk, hayat dolu tasarımlarıyla göze çarpıyor.

29.04.2016 11:30

Üstün konfor özellikleriyle donatılan A-Jelly ayakkabılar, özel tabanlarıyla ayak ve zemin arasında yumuşacık bir yastık oluşturarak kullanıcısına benzersiz bir konfor sunuyor.

SPOR VE BİLİMİ BULUŞTURAN MARKA

Anta, dünyadaki en büyük iki bilim laboratuvarlarından birine sahip. On binlerce kişinin çalıştığı AR-GE merkezinde her yıl binlerce ürünün patenti alınıyor. 1994 yılında kurulan şirket, 2007 yılında Hong Kong borsası üzerinden halka açıldı. 2014 itibariyle Anta'nın toplam piyasa değeri 3,87 milyar dolara ulaşmış bulunuyor. Bu büyüklükle Anta spor kategorisinde dünyanın en büyük markalarından biri oldu. Anta markasının çatısı altında Anta Sports, Anta Çocuk ve FILA olmak üzere 3 ana grup yer alıyor. Her sezon, 2 binden fazla yeni ayakkabı tasarımı çıkaran marka, tekstil ürünlerinde 3 bin, aksesuar ürünlerindeyse 1.500 tasarımı kendi bünyesinde tasarlayıp üretiyor.

NBA SPONSORLUĞU

NBA Ligi'nin resmi sponsoru olan marka, Klay Thompson , Kevin Garnett, Rajon Rondo gibi yıldız basketbol oyuncularının sponsoru. Dünyada 9 binden fazla mağazası olan Anta, Türkiye pazarında ilk etapta sadece ayakkabılarıyla yer alacak. Neo Trend, diğer ürünleri de kısa sürede Türk kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor NBA Ligi'nin resmi sponsoru: Anta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement