NBA yıldızı takımının amblemine basarak taraftarı kışkırttı! Pet şişe atan taraftar tutuklandı - Son Dakika
Spor

NBA yıldızı takımının amblemine basarak taraftarı kışkırttı! Pet şişe atan taraftar tutuklandı

Brooklyn Nets'in Boston Celtics'i 141-126 mağlup ettiği karşılaşmada Kyrie Irving'e pet şişe atan taraftar tutuklandı. Daha önce Irving ile sosyal medya üzerinden de tartıştığı aktarılan taraftar, maçın ardından Irving'in kışkırtmalarına dayanamadı ve içtiği suyun şişesini fırlattı. NBA dünyası tutuklama kararına inanamazken; NBA yönetiminin, ambleme basarak kışkırtması nedeniyle Irving'e de ceza verme ihtimali kuvvetli görülüyor.

31.05.2021 15:22  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Müslüman olduğunu duyuran Irving, bu kez başka olaylarla gündeme geldi. Eski takımı Boston Celtics'i deplasmanda yendikleri maçın ardından Kyri Irving, Boston'ın parkedeki amblemini ezme taklidi yaptı. Sosyal medyadan daha önce Irving'le atışmaya giren taraftar ise buna dayanamayıp basketbolcuya pet şişe fırlattı.

MÜDAHALE ETTİ

Pet şişe atmasının ardından taraftar yaka paça gözaltına alındı ve tutuklandı. Ancak Irving'in de yaptığı centilmenlik dışı hareketleri sebebiyle ceza alabileceği belirtildi. NBA takip eden kitle, taraftarın bu sebeple tutuklanmasına tepki gösterdi.

NBA yıldızı takımının amblemine basarak taraftarı kışkırttı! Pet şişe atan taraftar tutuklandı

Son Dakika Spor NBA yıldızı takımının amblemine basarak taraftarı kışkırttı! Pet şişe atan taraftar tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Dowsing Lord: Adam bizdeki gibi bıçak atsaydı kesin idam ederlerdi 2 1 Yanıtla

Advertisement