Nesine.com Eskişehir Basket Dörtlü Final'de - Son Dakika
Spor

Nesine.com Eskişehir Basket Dörtlü Final'de

Nesine.com Eskişehir Basket Dörtlü Final\'de

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde Play-off çeyrek final üçüncü karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, İstanbulspor Beylikdüzü’nü 83-80 mağlup etti.

03.05.2017 17:34

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde Play-off çeyrek final üçüncü karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, İstanbulspor Beylikdüzü'nü 83-80 mağlup etti.

Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Nesine.Com Eskişehir Basket, Yunus Emre Sonsırma, Buğrahan Tuncer, Sean Marshall, Josh Duncan, Cemal Nalga ilk 5'i ile başladı. Mücadelenin ilk periyodu 20-20'lik beraberlikle, ilk yarı ise konuk ekip Nesine.Com Eskişehir Basket'in 44-42 üstünlüğü ile sonuçlandı. Mücadelenin üçüncü periyodunda konuk ekip kırmızı-siyahlılar sayı farkını az da olsa açarak 68-62'lik skorla önde tamamladı. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Nesine.Com Eskişehir Basket 83-80 kazanarak Play-Off'ta 3-0 öne geçti ve adını Dörtlü Final'e yazdırmayı başardı.

Mücadelenin en skorer ismi 18 sayıyla İstanbulspor Beylikdüzü'nden Elijah Johnson olurken, Eskişehir ekibi adına en çok skoru 17 sayıyla Josh Duncan üretti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nesine.com Eskişehir Basket Dörtlü Final'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement