NEVÜ Rektörü, Bilardo Turnuvasında Dereceye Giren Personellere Ödüllerini Verdi - Son Dakika
Spor

NEVÜ Rektörü, Bilardo Turnuvasında Dereceye Giren Personellere Ödüllerini Verdi

NEVÜ Rektörü, Bilardo Turnuvasında Dereceye Giren Personellere Ödüllerini Verdi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, akademik ve idari personele yönelik düzenlenen bilardo turnuvasında dereceye giren personellere ödüllerini verdi. NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvaya 21 kişi Amerikan Bilardo ve 11 kişi 3 Top Bilardo stilinden katıldı. Turnuvada Amerikan Bilardo stilinde birincilik Prof. Dr. Yener Bektaş'a, 3 Top Bilardo stilinde ise birincilik Mustafa Büyükkurutlu'ya verildi.

21.07.2023 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, akademik ve idari personele yönelik düzenlenen bilardo turnuvasında dereceye giren personellere ödüllerini verdi.

NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversitede görev yapan akademik ve idari personele yönelik düzenlenen bilardo turnuvasında dereceye giren personele ödüllerini veren Rektör Aktekin, kendilerine teşekkür ederek başarılı etkinliklerinin devamını temenni etti. NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bilardo turnuvasına 21 kişi Amerikan Bilardo ve 11 kişi 3 Top Bilardo sitilinden katıldı. 3 Top Bilardo stilinde 2 grup, Amerikan bilardo stilinde ise 4 grup olarak gerçekleştirilen turnuvada, Amerikan Bilardo stilinde, Prof. Dr. Yener Bektaş birinciliği alırken Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özcan ikinci, arş. Gör. Sami Orçun Ersay da 3. Oldu. 3 Top Bilardo stilinde ise; birinci Mustafa Büyükkurutlu olurken Mehmet Fatih Tan ikinci, Osman Toprakçı da üçüncülüğü aldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor NEVÜ Rektörü, Bilardo Turnuvasında Dereceye Giren Personellere Ödüllerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement