Nicolas Pepe: Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim - Son Dakika
Spor

Nicolas Pepe: Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Arsenal'in sağ kanat oyuncusu Nicolas Pepe, şampiyonluk yaşamak için büyük Türk kulübüne geldiğini söyledi. Pepe, Trabzonspor taraftarına mesaj yollayarak birçok başarı kazanmak istediğini belirtti.

08.09.2023 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Nicolas Pepe: "Şampiyonluk yaşamak için büyük Türk kulübüne gelmek istedim"

TRABZON - Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Arsenal'in sağ kanat oyuncusu Nicolas Pepe, şampiyonluk yaşamak için büyük Türk kulübüne geldiğini söyledi.

Trabzonspor'un özel uçak ile sabah saatlerinde İstanbul'a getirdiği Nicolas Pepe, bugün sağlık kontrollerinden geçecek. Fildişi Sahilli oyuncu yapılacak olan son görüşmelerin ardından bordo-mavili takıma resmi imzayı atması bekleniyor.

Bordo-mavililerin prensip anlaşmasına vardığı Pepe İstanbul yolculuğu sırasında uçaktan, Trabzonspor taraftarına mesaj yolladı. 28 yaşındaki futbolcu, "Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandı

Nicolas Pepe: Trabzonspor\'a şampiyonluk için geldim
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nicolas Pepe: Trabzonspor'a şampiyonluk için geldim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement