O Rezil Yerden Kurtulduk - Son Dakika
Spor

O Rezil Yerden Kurtulduk

O Rezil Yerden Kurtulduk

Vural maçtan sonra yaptığı açıklamada, ligin dibinden çıkmalarını, "O rezil yerden kurtulduk" diye açıkladı.

10.03.2013 20:53  Güncelleme: 09:24

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural maçtan sonra yaptığı açıklamada, ligin dibinden çıkmalarını, "O rezil yerden kurtulduk" diye açıklarken şöyle dedi:

"Dünyanın en iyi takımı olsa da kapalı savunma yapan bir takımı çözmek hiç zor değildir. Bütün hafta boyunca bununla ilgili çalışma yaptık ve birinci devre biz istedik ki rakibin üstüne gitmeyelim onlar bizim üstümüze gelsin fakat olmadı. Yani hiç üstümüze gelmediler. Orduspor gibi çok zorlu bir ekipten almış olduğumuz bu 3 puan, çok önemli bizi bir nebze de olsa rahatlattı. Tabi ki şu anda bizim bakın 13 hafta falan ligin sonunda kaldık. Bu aslanlarımın ayaklarına sağlık hepsine teşekkür ediyorum. Bakın 27 seneden beri çalışıyorum ben bu kadar karakterli, bu kadar düzgün, bu kadar aslan gibi sporcu karakteri olan ve elinden geleni yapan, oynamayanı oynayan bir takımın hocası olmak bana bir gurur veriyor."

CUPER: "ELAZIĞSPOR'UN KALECİSİ MAÇIN YILDIZIYDI"

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper ise kazanmak için geldiklerini ifade ederken kaleci İvesa'nın maçın yıldızı olduğunu söyledi, "Maçı özetlersek aslında ilk yarı yani 55-60 dakikada iyi oynadığımızı düşünüyorum. Takımda isabet eksikti. 5-6 pozisyon bulduk ama bunu gole çeviremedik. Maçın içerisinde karşı takım gol attıktan sonra takım biraz düzeni kaybetmeye başladı. Bence Orduspor bugün kazanmaya geldiğini gösterebildi ama maçın büyük bir bölümünde bizim takım daha üstündü. Onların kalecisi bence bugünün maç yıldızıydı aynı anda da" diye konuştu.

FOTOĞRAF - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor O Rezil Yerden Kurtulduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement