Ofspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Ofspor'da Galibiyet Sevinci

Ofspor\'da Galibiyet Sevinci

Teknik direktör Kerimoğlu: "Ankaragücü karşısında ikinci yarıdaki futbolumuzla galip geldik"

07.04.2014 13:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 yenen Ofspor'da, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, rakipleri karşısında ikinci yarıda oynadıkları futbolla galip geldiklerini söyledi.

Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2-0 geriye düştükleri maçta son dakika golüyle galip ayrılmayı başardıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Futbolcularımı son dakikaya kadar oyundan kopmadıkları için kutluyorum" dedi.

Karşılaşma öncesi futbolcularına geriye düşseler de demoralize olmadan oyunda kalmaları gerektiğini söylediğini dile getiren Kerimoğlu, şöyle devam etti:

"Karşılaşma oldukça zorlu geçti. Bol gollü bir müsabaka oldu ama maçı kazanmayı başardık. 2-0 geriye düşmemize rağmen galip gelmemiz oldukça sevindirici. Oyuncularıma hep son düdük çalana kadar oyunda kalmaları gerektiğini söylerim. Bunu Ankaragücü karşısında bir kez daha yaşadık.

Karşılaşmaya gelince, bizim açımızdan ilk yarısı kötü, ikinci yarısı ise oldukça iyi geçen bir müsabakaydı. Aradığımız ve bizi galibiyete taşıyan golleri, karşılaşmanın ikinci yarısında bulduk. Önce bize beraberliği getiren golleri ardından da son dakikada galibiyete taşıyan golü bulduk. Maçın ikinci yarısında sahaya hakim olan taraftık. Pozisyonlar aradık ve bulduk. Yakaladığımız pozisyonları da gole çevirmeyi başarınca, sahadan galip ayrıldık." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ofspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement