Okul sporlarında 4 branş daha tamamlandı - Son Dakika
Spor

Okul sporlarında 4 branş daha tamamlandı

Okul sporlarında 4 branş daha tamamlandı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2021-2022 Okul Sporları küçükler, yıldızlar ve gençler satranç, küçükler ve yıldızlar karate, yıldızlar ve gençler eskrim ve yıldız kızlar floor curling İl birinciliği müsabakaları tamamlandı.

17.02.2022 10:36  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2021-2022 Okul Sporları küçükler, yıldızlar ve gençler satranç, küçükler ve yıldızlar karate, yıldızlar ve gençler eskrim ve yıldız kızlar floor curling İl birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 2021-2022 Okul Sporları Eğitim Öğretim Yılı küçükler, yıldızlar ve genel kategori kız ve erkekler satranç, küçükler ve yıldızlar kız ve erkekler karate, yıldızlar ve gençler kız ve erkekler eskrim, yıldız kızlar floor curling müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda madalya ve kupa takdimi yapıldı. Dereceye giren sporcular grup müsabakalarında Manisa'yı temsil edecek.

Çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçen müsabakalar sonunda birinci olan sporcular ve okullar şöyle oluştu:

Satranç kategorisinde küçük kızlarda Özel Salihli Koleji Ortaokulu, Satranç Küçükler Genel kategorisinde Özel Turgutlu Bilgikent Ortaokulu, Yıldız kızlarda Özel Manisa Ülkem Koleji, Yıldız kızlar Genel kategorisinde Salihli Milli Egemenlik Ortaokulu, Genç kızlarda Turgutlu Anadolu Lisesi, gençler genel kategorisinde Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi.

Karate Kata kategorisinde yıldız erkeklerde Salih Elmas (Salihli 50. Yıl Ortaokulu), yıldız kızlarda ise Döne Yılmaz (Salihli 50. Yıl Ortaokulu), Yıldız Erkekler Kumite kategorisinde 32 kiloda Mustafa Can Kurultay (Salihli Rüştü Akbıyıkoğlu Ortaokulu), 36 kiloda Utku Tan (Yunusemre Atatürk Ortaokulu) 44 kiloda Salih Elmas (Salihli 50. Yıl Ortaokulu), 52 kiloda Eren Günayar (Yunusemre Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu), Yıldız Kızlar Kumitede 38 kiloda Emine Sarı (Salihli Kudret Demir Ortaokulu), 42 kiloda Berra Çınar (Salihli Rüştü Akbıyıkoğlu Ortaokulu) 46 kiloda Esin Yılmaz (Salihli 50. Yıl Ortaokulu), 50 kiloda Başak Tepe (Salihli 50. Yıl Ortaokulu), +54 kiloda Hatice Naz Kara (Salihli 50. Yıl Ortaokulu), Küçük Erkekler Katada Utku Eren Saygı (Salihli Kudret Demir Ortaokulu), Küçük Kızlar Katada Nurahsen Kocakaplan (Yunusemre Mesir Şehit Hakan Acarkanlı Ortaokulu).

Eskrimde küçük kızlar kılıç kategorisinde İrem Çakır (Spil Ortaokulu), yıldız kızlarda Duru Kayalar (Spil Ortaokulu), genç kızlarda İrem Öz (TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi), Küçük erkeklerde Kutay Yenigün (Bahçeşehir Koleji), yıldız erkeklerde Ömer Coşkun (Şehitler Ortaokulu), genç erkeklerde Yusuf Akın (MOSTEM) Floor Curlingde yıldız kızlarda Ayvaz Dede Ortaokulu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Okul sporlarında 4 branş daha tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.


Advertisement