Okullararası Futsal Kız ve Erkek Grup Müsabakaları - Son Dakika
Spor

Okullararası Futsal Kız ve Erkek Grup Müsabakaları

Okullararası Futsal Kız ve Erkek Grup Müsabakaları

Okullararası Futsal Kız ve Erkek Türkiye Grup Müsabakaları Adana’da başladı.

20.01.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullararası Futsal Kız ve Erkek Türkiye Grup Müsabakaları Adana'da başladı. Kızlarda 7, erkeklerde ise 11 takım katılıyor.

Sarıçam İlçe Spor Müdürü Ali Bilgiç, Asım Savaş Spor Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gerçekleştirilen müsabakalar öncesinde yaptığı konuşmada, ekipleri Adana'da görmekten mutlu olduğunu, olanaklar içinde her türlü desteği vereceklerini belirterek okullara başarılar diledi.

Bu arada, 4 gün sürecek turnuvaya katılan okulların isimleri şöyle:

Kızlar:

Samsun İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatay Spor Lisesi, İstanbul Mehmet Rifat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırşehir Lisesi, Antalya Muratpaşa Spor Lisesi, Karaman Spor Lisesi, Mersin Ayhan Bozkıran Anadolu Lisesi.

Erkekler:

Hatay Spor Lisesi, İzmir Özel Yamanlar Bedri Şaşal Anadolu Lisesi, Mardin Kızıltepe Mezepotamya Anadolu Lisesi, Kahramanmaraş Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırşehir Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi, Niğde Faik Şahenk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Konya Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul Handan Hayrettin Yelkikanat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Antalya Muratpaşa Spor Lisesi, Mersin Mut Anadolu Lisesi, Karaman İrfan Ataseven Anadolu Lisesi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Okullararası Futsal Kız ve Erkek Grup Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement