"Olin Edirne Karşısında Çok Kötü Oynadık" - Son Dakika
Spor

"Olin Edirne Karşısında Çok Kötü Oynadık"

"Olin Edirne Karşısında Çok Kötü Oynadık"

Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Altar Tunçkol, Olin Edirne karşısında çok kötü oynadıklarını söyledi.

12.11.2012 15:27  Güncelleme: 15:24

Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Altar Tunçkol, Olin Edirne karşısında çok kötü oynadıklarını, rakibin ise daha iyi mücadele ettiğini ve haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Tunçkol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmana kazanma parolasıyla gittiklerini ancak aldıkları mağlubiyetin kendileri için sürpriz olduğunu belirtti. Olin Edirne karşılaşmasını unutup, bu hafta oynayacakları Erdemirspor maçına odaklanmaları gerektiğini dile getiren Tunçkol, "İçeride ve dışarıda maç kazanmak için iyi mücadele etmek gerekiyor. Biz bu mücadeleyi sahaya yansıtamadık. Olin Edirne karşılaşmasında çok kötü oynadık, rakip ise daha iyi mücadele etti ve kazanmayı daha çok istedi" dedi.

Olin Edirne'nin saha ve seyirci avantajını çok iyi kullandığına değinen Tunçkol, ligde daha oynanmayan 25 maçın bulunduğunu ve genel bir değerlendirme yapmak için çok erken olduğunu dile gertirdi. Ligde sahalarında maç kazanamadıklarını hatırlatan Tunçkol, bu hafta Erdemirspor ile yapacakları maçta saha avantajını kullanmak istediklerini kaydetti.

Muhabir: Yusuf Karadağ/ Okan Özer/ Hatice Özdemir

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Olin Edirne Karşısında Çok Kötü Oynadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement