Olin Edirne, Otomobil Çekilişi Yapıyor - Son Dakika
Spor

Olin Edirne, Otomobil Çekilişi Yapıyor

Olin Edirne, Otomobil Çekilişi Yapıyor

Olin Edirne Basketbol Kulübü giderlerine katkı yapması amacıyla otomobil çekilişi başlattı.

27.09.2013 18:39

Olin Edirne Basketbol Kulübü giderlerine katkı yapması amacıyla otomobil çekilişi başlattı.

Konuyla ilgili olarak Edirne Belediye Başkanı Hamdi sedefçi, Olin Edirne Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Kumuşoğlu, Olin Edirne Basketbol Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Edip Ağaoğulları ve Edirne Milletvekili Recep Gürkan basın açıklaması yaptı. Bilet satışları, kombine ve çekilişe katılarak takıma destek çıkılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, destek yapılması yönünde halka ve esnafa çağrı da bulundu. Edirne'nin Beko Basketbol Liginde temsilcisinin olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Kendisinin takıma imkan ve desteklerine hazır olduğunu belirten Sedefçi, ama bu yetmez spora ve basketbola gönül verenlerinde takıma katkı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu otomobil çekilişine bilet alarak, Edirne halkının katkı yapmasını bekliyorum" dedi.

Olin Edirne Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Kumuşoğlu da Edirne halkının takıma her zaman destek verdiğini bu otomobil çekilişine de destek vereceğini düşündüğünü belirtti.

Olin Edirne Basketbol Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Edip Ağaoğulları Türkiye Kupasının Edirne grubunun maçlarının Edirne oynanacağını belirtti. Kombine satışlarında hedeflenen satışların yavaş gittiğini Edirne halkının takımına destek çıkması gerektiğini ifade etti.

Edirne Milletvekili Recep Gürkan, herhangi bir spor kulübünün bir kişinin yada iki kişinin omuzlarında taşınmasının mümkün olmadığı faaliyetler olduğunu dile getirerek, herkesin elinden geldiği kadarıyla katkı yapması gerektiğini söyledi. Ayrıca Gürkan bin kişinin bin TL yardım yapması konusunda çağrıda bulundu ve kendisinin de ilk bin TL'yi vererek, bu girişimi gerçekleştirilmesi gerektiğini savundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Olin Edirne, Otomobil Çekilişi Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement