Ordu Belediyesi, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Ordu Belediyesi, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı

Ordu Belediyesi, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı

Antrenör Aslan: "Takım olarak elimizden geleni yapıp rakibi sahasında yenmek istiyoruz"

18.11.2013 13:57

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda antrenör Cem Aslan yönetiminde çalışmalarına başlayan Ordu Belediyesi'nde bütün oyuncular antrenmanda yer aldı.

Pazar günü oynayacakları Galatasaray maçını AA muhabirine değerlendiren antrenör Cem Aslan, kendileri için Galatasaray maçının zor geçeceğini söyledi.

Geçen hafta sonu sahalarında KKTC Turkcell'e karşı aldıkları mağlubiyeti hemen unutmak istediklerini belirten Aslan, şunları kaydetti:

"Sezona maalesef kötü bir başlangıç yaptık. İstediklerimizi bir türlü yapamadığımız maçtan mağlup ayrıldık. Artık takım olarak bu maçı unuttuk. Önümüzde ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray maçı var. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Şimdiden sıkı bir çalışma yürütüyoruz. Rakibimizin zor olduğunun farkındayız. Ama biz takım olarak elimizden geleni yapıp rakibi sahasında yenmek istiyoruz. İnanıyorum geride kalan maçta saha içerisinde yapamadıklarımızı Galatasaray maçında yaparız." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ordu Belediyesi, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement