Orduspor, Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Orduspor, Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 Yendi

Orduspor, Tavşanlı Linyitspor\'u 3-0 Yendi

PTT 1. Lig'in 27. hafta maçında Orduspor sahasında TKI Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 mağlup etti.

22.02.2014 17:35  Güncelleme: 17:34

PTT 1. Lig'in 27. hafta maçında Orduspor sahasında TKI Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Bugün özellikle ilk yarı futbolun doğrularını yaptığımızı düşünüyorum. İkinci yarı 2-0'ı yakaladıktan sonra oyuncularımız biraz daha temkinli oynamak zorunda kaldı. Biz de zaten öyle söyledik. İlk yarı hakikaten iyi futbol ile iyi sonuç aldığımızı düşünüyorum. Rakibimiz hem düşmeme mücadelesi veren hem de üç gün önce Mersin İdmanyurdu karşısında farklı bir galibiyet alan bir takım. O yüzden saygı duyarak mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten iştahlı arzulu oynadık. Taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet aldık. Yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz. Bir final maçını daha geride bıraktık. Tek tek final final gidiyoruz" dedi.

"BUGÜN HEM MAÇI HEM DE ANIL'I TEKRAR KAZANDIK"

Anıl Taşdemir, Karşıyaka karşılaşmasında yaşanan problemin ardından bugün ilk kez ilk 11'de sahaya çıkarken, Orduspor teknik direktörü Erkan Sözeri, "Bugün hem maçı hem de Anıl'ı tekrar kazandık. Oda bizim için yeni transfer gibi oldu. Futbolda bu tür hadiseler var. Biz aile içinde bunu hallettik. Hep beraber sonuna kadar bu işi kovalamak istiyoruz" diye konuştu.

TAŞDEMİR: "BİR OLAY YAŞADIK. BU GEÇTİ"

Anıl Taşdemir ise, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederken, "Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı gerçekten çok önemli bir maçtı. Oradan aldığımız çok iyi bir sonuç vardı ama bu maçı alıp bunu pekiştirmek istiyorduk. O maçın anlamlanması için bu maçı da kazanmamız gerekiyordu. Ben herkesi kutluyorum. Ben bu arada hocama teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 haftadır takımdan ayrı kalmıştım. Fizik olarak hazır değildim. Hocam bana güvendi sahaya sürdü. Ben de ellimden geleni yapmaya çalıştım. Bir olay yaşadık. Bu geçti. Her takımda olabilecek bir şeyler. Bunun bizi daha da perçinlediğini düşünüyorum. Sezon sonunda şampiyonluğu hep beraber göğüsleyeceğiz" şeklinde konuştu

SAĞLAM:"RAKİP BİZİM İÇİN FARK ETMİYOR"

Orduspor'da savunmanın önemli isimlerinden Adem Sağlam ise, "Biz her maça final havasında hazırlanmaya çalışıyoruz. Rakip bizim için fark etmiyor. Aynı motivasyonla hazırlanmaya çalışıyoruz. Bugün de bu motivasyonun karşılığını aldık" dedi.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

Orduspor karşısında mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Besim Koçal, "Oyunun ilk yarısında Orduspor daha istekli ve arzulu oyun sergiledi. Ardından 2-0 mağlup soyunma odasına girdik. İkinci yarıda biraz daha risk alarak gol bulmayı denedik fakat istediğimiz golü bulamayınca 3-0 mağlup olduk. Verilen iki tane penaltı var. Bu penaltılar çok tartışılacak cinsten çünkü elin topa gidişimi var, topun ele gelişimi var, bunu iyi değerlendirmek lazım. Ben Orduspor'u kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

ÖZAVCI: "HAKEM SAĞ OLSUN ORDUSPOR'A YARDIMCI OLDU"

Ordusporlu oyuncu Murat Özavcı ise yaptığı değerlendirmede, "Her iki taraf için de önemli bir maçtı. Orduspor şampiyonluğa oynuyor. Biz de can mücadelesi veriyoruz. Orduspor bizden daha istekli başladı ama o direnci kırmıştık. Sonra hiç beklenmedik bir gol yedik. Daha sonra maçın kırılma noktalarında da hakem sağ olsun Orduspor'a yardımcı oldu. Orduspor'un bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz de elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" diye konuştu.

EROL: "BU KADAR KOLAY PENALTI VERİLİNCE BİZ DE NEREYE KADAR SAVAŞACAĞIZ"

Kaleci Metin Erol ise, zor bir maç olacağını bildiklerini ifade ederek, "Hafta içi de moralliydik. En azından burada bir puan almak istiyorduk. Orduspor iyi baskı kurdu. Tam baskıyı kırdığımız anda duran toptan gol yedik. Mağlubiyeti hakeme bağlamak gibi bir niyetimiz yok ama biz de alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Küme düşmemek istiyoruz. Bu kadar kolay penaltı verilince biz de nereye kadar savaşacağız diye düşünmeye başlıyoruz. Orduspor'u kutluyoruz. Şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Tavşanlı Linyitspor'u 3-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement