Orduspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Hedef 3 Puan

Orduspor\'da Hedef 3 Puan

Orta saha oyuncusu Taşdemir: "Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz, yarınki maçta da hedefimiz 3 puan olacak"

18.02.2014 12:40

PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor'un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, "Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz, yarınki maçta da hedefimiz 3 puan olacak" dedi.

Taşdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Maç sonunda 3 puan alan tarafın kendileri olacağına inandığını ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz, yarınki maçta da hedefimiz 3 puan olacak. İyi bir rakiple oynayacağız, bunu da biliyoruz. Hocamız da maçın önemine göre bir taktik belirleyecek. Biz de onun verdiği taktiği en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışacağız. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İnşallah oradan iyi bir sonuçla ayrılacağız."

Taşdemir, deplasmanlarda oynadıkları maçlarda taraftarın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirterek, "Taraftarlarımız sağ olsunlar bizi destekliyorlar. Sonuçta Türkiye'nin her yerinde Ordulular var. İstanbul'daki Ordulular da bizi desteklemeye geleceklerdir. Bu durum da üzerimizde artı bir motivasyon yaratıyor" ifadelerini kullandı.

" 6 puanlık maç olacak"

Mor-beyazlı ekibin kalecisi Alişan Şeker ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının her iki takım açısından da 6 puan değerinde olduğunu dile getirdi.

Ligde son oynadıkları maçta yaşananların bu maç öncesi kendilerini daha iyi motive ettiğini vurgulayan Şeker, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan alacağımız 3 puan ile geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz 2 puanı telafi edebiliriz. Çünkü 6 puanlık maç olacak. İyi motive olarak kazanacağımıza inanıyorum" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement