Orduspor Kendine Güveniyor - Son Dakika
Spor

Orduspor Kendine Güveniyor

Orduspor Kendine Güveniyor

Orduspor moral olarak Gaziantep maçına çok iyi hazırlanmış.

13.03.2013 15:04  Güncelleme: 15:09

– ORDUSPOR teknik direktörü Hector Cuper, takımının kazanma isteğinin üst düzeyde olduğunu belirtti, "Hiç kimse bizden umudumuzu alamaz" dedi.

Orduspor, Durugöl Tesisleri'nde Gaziantepspor maçının hazırlıklarını teknik taktik ve kuvvet çalışmasıyla sürdürdü. Hector Cuper, antrenman sırasında bu hafta oynayacakları Gaziantespor maçının çok önemli olduğunu, puan ve puanlar almak için mücadele edeceklerini söyledi. Deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'a yenildikleri için üzgün olduklarını tekrarlayan Hector Cuper, şöyle konuştu:

"Çok önemli bir maç oynayacağız. Çok şeyi değiştirecek bir maç. Yenilgi kelimesini şu an kullanıyorum. Bu hafta içinde bir daha da kullanmayacağım. Ama takımın hala ayakta olduğunu düşünüyorum. Elazığspor maçını kazanmaya gittik, ama yenildik. Yenildiğiniz içinde sahada yaptığınız birçok şey bir işe yaramamış oluyor. Çünkü yeniliyorsunuz. Oraya giden 600-700 taraftar da var. Onlara vermek istediğiniz cevapları onlara karşı veremiyorsunuz bir türlü. O yüzden biraz üzüntülüyüz. Takım ayakta ve kazanmak istediğimizi gösteriyor. O yüzden biz umudumuzu hep taşıyoruz."

Mor beyazlı takımın oldukça neşeli ve yüksek tempoda gerçekleştirilen antrenmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor Kendine Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement