Orduspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Orduspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Orduspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

25.03.2013 18:01

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken dar alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç ile idman sona erdi.

Antrenmana milli takımlarda olan Bogdan Stancu, Cantuğ Temel, Abdülkadir Kayalı ve Atila Turan katılmadı. Ayila Yussuf ve Romero Gomez ise düz koşu yaptı.

Hector Cuper, yaptığı açıklamada takımın iki gün izin kullandığını hatırlatarak, "Biz bizim için en iyisinin iki gün izin yapmak olduğunu düşündük. İki gün iznin oyunculara da iyi geleceğini düşündük. Diğer takımlar hazırlık maçı yaptı. Antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Bu hafta sert antrenmanlarda yapacağız" dedi.

"Çalıştığım takımlarda hep ilk 11'i kafamda kuruyordum" diyen Cuper, "Takımdaki sistemi ve oyuncuları değiştirerek başarılı olunabilir ama aynı zamanda başarısız da olunabilir. Bütün çalıştığım takımlarda hep bir ilk 11 kurmuştum kafamda. Performansa göre oyuncular değişebilirdi tabi. Hep aynı oyuncular oynayacak diye bir şey yok. Ama şuan birçok şeyi değiştirecek durumda değiliz. Küçük detaylar ile birlikte sistemde değişiklik olabilir" diye konuştu.

Hiçbir maça beraberlik için çıkmadığını belirten Cuper, "Nasıl yapılır bilmiyorum. Biri bana anlatırsa beraberliğin nasıl alındığını, ben o formülü yazarım. Bu böyleymiş derim. Galatasaray maçında bir puan alsaydım mutlu olurdum örneğin. Ama bugüne kadar hiç bir puan için sahaya çıkmadım. Hep kazanmak için çıktım. Yine kazanmak için çıkacağım. Çünkü kazanma zorunluluğumuz var" şeklinde konuştu.

Cuper, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Önceden takımlara psikolog çağrılırdı motivasyonu sağlaması amacıyla. Bazı takımlara iyi gelirken, bazıları ise kötü sonuç alırdı. Biz öyle şeyle düşünmüyoruz. Ben takımımı şuan daha iyi görüyorum. Geçen hafta yaptığımız antrenmanların üzerine iki gün izin verildi. Oyuncular izinden daha iyi geldi. Ben takımımı daha iyi görüyorum. Benim hep koruduğum bir felsefem var. Hep ciddi çalışmak gerekiyor ve çalışmaya devam etmek gerekiyor." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement