Orduspor'un Basketbolda Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Orduspor'un Basketbolda Mağlubiyet Üzüntüsü

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 17. haftasında, deplasmanda Yakın Doğu Üniversitesi'ne 86-65 mağlup olan Orduspor'da farklı yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

31.01.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 17. haftasında, deplasmanda Yakın Doğu Üniversitesi'ne 86-65 mağlup olan Orduspor'da farklı yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Orduspor Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerinin kendilerine göre iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Yakın Doğu Üniversitesi takımının hem iyi hem de derin bir kadrosu var. Bizim maça da oldukça iyi hazırlanmışlar. Hazırlıkları ve kendi takımlarının potansiyeli birleşince böyle bir fark ortaya çıktı. Bakıldığında bizden iyi oynadıkları kesin" dedi.

Maça kötü başladıklarını dile getiren Karahan, "Genel tabloya baktığımızda iyi başladığımız maçta iyi, kötü başladığımız maçta kötü devam ediyoruz. İkinci yarıya da çok iyi başladılar, direnç gösteremedik. İyi bir seri yakaladılar ve maç orada koptu. Yenilen basketlerden sonra da demoralize olduk ve başaramadık, üzgünüz. Puan olarak hedef maçlarımızdan biriydi. Şimdi ASKİ maçı bizim için daha da önem kazandı. Bu maça daha iyi şekilde hazırlanarak elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Karahan, bu sezonki amaçlarının ligde kalmak olduğunu vurgulayarak, "Zor bir lig. Orduspor'un yaşadığı sorunlar ortada. Her şeye rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'un Basketbolda Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement