Örnek Motivasyon Uygulaması - Son Dakika
Spor

Örnek Motivasyon Uygulaması

Örnek Motivasyon Uygulaması

Siyah-Beyazlılar’da artık Fernandes’in alternatifi olarak düşünülmeye başlanan Oğuzhan Özyakup’u dün sabah Nevzat Demir Tesisleri’nde genç takım oyuncuları ile çalışırken görenler “Neler oluyor” demekten kendini alamadı. İşin aslı daha sonra anlaşıldı.

09.12.2013 13:52

Beşiktaş ikincilik için sahada

Göreve geldiği günden bu yana öz kaynaklara daha çok önem vereceklerini belirten Önder Özen, A takımın aldığı galibiyet primini altyapıya dağıtarak burada çalışanların gönüllerini fethetmişti. Futbol Direktörü Özen, bir ilki gerçekleştirip yeni bir uygulamaya gitti. Bundan sonra çeşitli dönemlerde A takım yıldızları ile gençlerin bir araya gelmesi kararı alındı. Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar da gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacak bu projeye tam destek verdi.

Bu uygulamanın startı dün verilirken; U14, 15 ve 16 takımlarından seçilen orta saha oyuncuları Oğuzhan Özyakup ile birlikte antrenman yapmanın mutluluğunu yaşadı. 'Ozzy' lakaplı oyuncu bildiklerini öğretirken, gençler de ağabeylerini can kulağıyla dinledi. Antrenör Eren Şafak'ın yönettiği çalışmada Önder Özen ve Emrah Bayraktar'ın yanı sıra gençlerin teknik sorumluları Kaan Demir, Sarp Yiğit ve Ozan Köprülü de yer aldı. Oğuzhan'ın teknik bilgiler verdiği ve özellikle ara paslar üzerinde durduğu belirtildi.

Kartal Yiğit - Habertürk Spor

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Örnek Motivasyon Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement