Osmanlıspor, Antalya'da Kampa Girdi - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor, Antalya'da Kampa Girdi

Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarından dolayı Spor Toto Süper Lig'e verilen arada, Antalya'da kamp girdi.

26.01.2016 23:11

Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarından dolayı Spor Toto Süper Lig'e verilen arada, Antalya'da kamp girdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligin 19. haftasında Galatasaray'ı sahasında 3-2 yenen başkent temsilcisi, iki günlük iznin ardından Belek'te konakladığı otelin tesislerinde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Isınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başlayan mor-sarılı ekip, daha sonra dar alanda çeşitli pas organizasyonları denedi. Yaklaşık 1,5 saat süren Antalya kampının ilk antrenmanı, çift kale maçla sona erdi.

Tedavisine devam edilen kaleci Artur Moraes ile izinli Pierre Webo ve Erdal Kılıçaslan idmana katılmazken, Mehmet Güven takımdan ayrı salonda çalıştı.

Kampın ikinci gününde çift antrenman yapacak başkent ekibi, hazırlıklarını 30 Ocak'a kadar Antalya'da sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Osmanlıspor, Antalya'da Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement