Osmanlıspor İlk Hazırlık Maçına Çıkacak - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor İlk Hazırlık Maçına Çıkacak

Osmanlıspor İlk Hazırlık Maçına Çıkacak

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda’da günde çift antrenmanla sürdüren Osmanlıspor, bugün Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Veria FC ile hazırlık maçı oynayacak.

22.07.2015 10:05

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda'da günde çift antrenmanla sürdüren Osmanlıspor, bugün Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Veria FC ile hazırlık maçı oynayacak.

İkinci etap kamp çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Süper Lig'in yeni ekiplerinden Osmanlıspor, ilk hazırlık maçını Yunanistan ekiplerinden Veria FC ile bugün oynayacak. Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla devam ettiren Başkent ekibi, dün tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetiminde çıktığı günün ilk antrenmanına ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra gruplar halinde taktiğe yönelik çalışmalar yapan mor-sarılı ekibin antrenmanı, dar alanda oynanan yine taktiğe yönelik çift kale maçla son buldu.

Akşam antrenmanında yine dayanıklılık ve taktik ağırlıklı çalışan Başkent ekibi, Hollanda kampında üç günü geride bıraktı. Çalışmalara tedavileri devam eden Marek Sapara, dizinde stres reaksiyonu yaşayan takımın genç oyuncularından Mustafa Pınar ve yan bağlarında esneme olan Mahmut Akan katılmadı.

Osmanlıspor FK, bugün TSİ 12.00'de antrenmana çıkarken, akşam 19.00'da ise Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Veria FC ile Bilderberg Klein Zwitserland Heelsum Otel'in sahasında ilk hazırlık maçını oynayacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Osmanlıspor İlk Hazırlık Maçına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement