Oyuncu da kabul etti, kulübü de! Galatasaray, beklediği yıldıza kavuşuyor - Son Dakika
Spor

Oyuncu da kabul etti, kulübü de! Galatasaray, beklediği yıldıza kavuşuyor

Sivasspor da forma giyen Uğur Çiftçi'yi isteyen Galatasaray, futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın. Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, "Biz Galatasaray'la anlaştık, Uğur Çiftçi de Galatasaray'la anlaştı. Ancak Galatasaray'ın teklifi içerisinde Emre Taşdemir'in tüm hakları da vardı. Emre, Sivasspor'a gelmek konusunda henüz ikna edilememiş" ifadelerini kullandı.

23.01.2023 17:59  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, sol beke getirmek istediği Sivassporlu Uğur Çiftçi'nin transferinde mutlu sona çok yakın. Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada hem Sivasspor kulübünün hem de oyuncunun Galatasaray'dan gelen teklifi kabul ettiğini söyledi. Ancak transferde farklı bir pürüz var.

Oyuncu da kabul etti, kulübü de! Galatasaray, beklediği yıldıza kavuşuyor

"ANLAŞMAYA VARDIK"

Kerem Atılmaz, "Biz Galatasaray ile anlaştık. Uğur Çiftçi de teklifi kabul etti. Galatasaray'ın teklif iiçinde Emre Taşdemir'in tüm hakları da var. Emre, Sivasspor'a gelme konusunda henüz ikda edilmiş değil" dedi.

600 BİN EURO BONSERVİS

Galatasaray'ın Sivasspor'a 600 bin euro önerdiği ifade edildi. Uğur'un yıllık ücreti ise 800 bin euro seviyelerinde olacak. Transferde son söz Emre Taşdemir'de.

Oyuncu da kabul etti, kulübü de! Galatasaray, beklediği yıldıza kavuşuyor
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Oyuncu da kabul etti, kulübü de! Galatasaray, beklediği yıldıza kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement