Özel Sporcular Spor Federasyonu başkanı adayı Birol Aydın, "Federasyonumuza bağlı kulüp ve sporcularımızın yaşadığı sorunları çok iyi biliyorum" dedi.
Birol Aydın AA muhabirine, özel çocukların eğitim gördüğü okul ve kurumlarda 12 yıl idareci olarak çalıştığını, ayrıca federasyon yönetim kurulu üyeliği ve organizasyon kurulu başkanlığı da yaptığını belirtti.
Aydın, başkanlığa aday olduğunda özel çocukların tümüne ulaşarak mümkün olduğunca çok sayıda çocuğa spor yaptırmayı hedeflediğini kaydetti.
Özel çocuklara daha iyi imkanlarda spor yaptırabilmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile çalışmalar yapacaklarını ifade eden Aydın, şunları söyledi:
"Aldığımız bu güç ve motivasyonla federasyonumuzu kulüplerimizle birlikte yöneterek, çok daha iyi yerlere getireceğiz. Başkan seçildikten sonra federasyonumuzu ülkemizin sayılı federasyonlarından biri yapacağım. Sistemli bir çalışmayla 4 yılda bir düzenlenen paralimpik oyunlarına mümkün olduğunca çok sayıda sporcuyla katılımı sağlayacağım."
Başkan adayı Birol Aydın, federasyonu daha iyi yerlere getirmek ve özel çocukları spor yaptırıp sosyal hayata uyumlarını sağlayabilmek için kulüp ve sporcular, il temsilcilerine yönelik malzeme ve ekonomik destek yönünde projeler hazırladığını dile getirdi.
Muhabir: Musa Samur
Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA
Son Dakika › Spor › Özel Sporcular İçin Yarışacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.