Sarı lacivertli kulüp Passolig ile bundan 3 hafta önce anlaşma sağlamış ancak bu anlaşmadan Aktifbank’ın vazgeçmesi nedeniyle sözleşme imzalanmamıştı. Salı günü TFF ile yapılan görüşmeler sonucunda sarı lacivertli kulüp aynı şartları yine öne sürdü. Bu şartlar şunlardı:
1-Passolig kartı kredi kartı olarak kullanılmayacak
2-Taraftardan sadece 8 TL kart bedeli alınacak
TFF’ye sunulan bu şartlar Aktifbank’a iletildi ve bu kez bu şartlar kabul edildi. Sarı lacivertli kulüp ile Aktifbank arasında uzlaşma sağlandı. Sözleşme ise henüz imzalanmadı. Bugün öğlen saatlerinde sarı lacivertli kulüp ve Aktifbank yöneticileri yeniden bir araya gelecek ve bu şartlarda sözleşme imzalanacak.
Böylece Başkan Aziz Yıldırım Hürriyet’e verdiği röportajda söylediği gibi Passolig’in kredi kartı olarak taraftara satılmasına izin vermemiş oldu.
Son Dakika › Spor › Passolig ve Fenerbahçe Anlaştı İmzalar Yakın - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?