Yaya Toure Dönüyor - Son Dakika
Spor

Yaya Toure Dönüyor

Yaya Toure Dönüyor

Manchester City, sakatlığı bulunan Yaya Toure'nin Premier Lig'de pazar günü oynayacakları Crystal Palace maçında dönmesini bekliyor.

25.04.2014 23:29  Güncelleme: 23:54

Manchester City, sakatlığı bulunan Yaya Toure'nin Premier Lig'de Pazar günü oynayacakları Crystal Palace maçında dönmesini bekliyor.

Orta saha oyuncusu Liverpool ile oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri maçta kalçasından sakatlanmıştı. Teknik Direktör Manuel Pellegrini, Sunderland ve West Bromwich maçlarını kaçıran Toure'nin dönüşünün yakın olduğunu söyledi.

Toure'nin dönüş sinyallerini veren Pellegrini, sakatlığı olan diğer oyuncularla ilgili, "Sakatlıkları olan David Silva, Jesus Navas ve Matija Nastasic var. Onların dışındakilerin form durumu iyi. David çalışıyor ve kendisini geliştiriyor. Navas'ın ayak bileği ise aynı durumda. Bu üç oyuncu sakat. Ne kadar uzun süre oynayamayacaklarını bilmiyoruz." şeklinde konuştu.

Arjantinli oyuncu Sergio Agüero'nun dönmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Şilili teknik adam, "Sergio Agüero'nun dönmesi çok güzel. O bize önemli bir fark yaratıyor. Onsuz çok maç oynadık ama takım için her zaman önemli oldu." ifadelerini kullandı.

60 yaşındaki çalıştırıcı, ligdeki diğer rakiplerinin ne yaptığı ile çok fazla ilgilenmeyeceklerini, " Chelsea'nin ne yapacağını bilmiyorum. Önemli olan tek şey bizim kendi maçlarımızı kazanmamız." sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yaya Toure Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement