Petrolspor, Çorum Belediyespor'u Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Petrolspor, Çorum Belediyespor'u Ağırlıyor

Petrolspor, Çorum Belediyespor\'u Ağırlıyor

Ligin son sıralarına doğru giden Petrolspor, yarın Çorum Belediyespor'u kendi evinde konuk edecek.

06.10.2015 07:39

Petrolspor maçı yarın

Ligde kötü günler geçiren Petrolspor, yarın saat 14.30'da 16 Mayıs şehir stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde Çorum Belediyespor'u ağırlayacak.

Hafta sonu deplasmanda Kastamonuspor'a 2-1 mağlup olarak mağlubiyet serisini 3 maça çıkaran Petrolspor, üstündeki kara bulutları Çorum Belediyespor maçında dağıtmak istiyor.

Futbolcularda alınan mağlubiyetlerden dolayı büyük bir moralsizlik yaşanırken teknik heyet ve yönetimin yarın oynanacak Çorum Belediyespor maçı öncesinde takıma psikolojik destek uyguluyor.

Maç hazırlıklarına Tp tesislerinde devam eden Petrolspor, bugün gerçekleştireceği ter antremanın ardından tesislerinde maç saatini beklemeye başlayacak.

"ÇORUM MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLACAK"

Takımın son haftalardaki form düşüklüğü hakkında görüşünü aldığımız, Aş Başkan İlhan Erken; " Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sezon başında iyi bir çıkış yakalamıştık. Şimdi bu durumun tam tersini yaşıyoruz. Benim takımıma güvenim tam, inanıyorum ki yarın sahamızda ağırlayacağımız Çorum Belediyespor maçında galibiyetle ayrılıp, bu kötü gidişata dur demek istiyoruz. Taraftara da seslenen Erken, Çorum Belediyespor maçında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar ile onları üzdüğümüzün farkındayız. Ama şunu bilmeleri gerekiyor. Destek arkamızda olduğu sürece düştüğümüz zaman, toparlanmamızda çabuk olacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor, Çorum Belediyespor'u Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement