Petrolspor'da Bir Anlaşma Daha - Son Dakika
Spor

Petrolspor'da Bir Anlaşma Daha

Petrolspor\'da Bir Anlaşma Daha

Sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Petrolspor, iç ve dış transferde anlaştığı futbolculara imza attırmaya devam ediyor.

05.07.2014 15:40

Şu ana kadar dış transferde 4 futbolcuyu renklerine bağlayan Petrolspor, birçok futbolcu ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Aynı anda iç transfer çalışmalarını da yürüten Petrolspor Transfer Komitesi, bir süredir görüştüğü ve geçtiğimiz sezon göz dolduran Muhammed Kalkan ile sözleşme yenilendi.

Muhammed Kalkan, yeniden Petrolsporlu olmasını sağlayan sözleşmeyi imzaladı. İç transferde tüm futbolcularla yapılan görüşmelerin ardından teklifler sunulmuş ve futbolculara süre tanınmıştı.

Transfer komitesi ve futbolcular arasında pazarlıkların sürdüğü ve anlaşma sağlanan futbolcularla en az iki yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

İç ve dış transferin birlikte yürüdüğünü belirten Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Muhammet Kalkan ile sözleşme imzalandıktan sonra yaptığı kısa açıklamada, gereksinim duydukları transferleri gerçekleştireceklerini belirterek, "Transfer çalışmalarımız hızla devam etmektedir" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor'da Bir Anlaşma Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement