PFDK, Beşiktaş'a 1 Maç Deplasman Tribünü Kapatma Cezası Verdi - Son Dakika
Spor

PFDK, Beşiktaş'a 1 Maç Deplasman Tribünü Kapatma Cezası Verdi

PFDK, Beşiktaş\'a 1 Maç Deplasman Tribünü Kapatma Cezası Verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 1 maç deplasman tribünü kapatma cezası verdi. Siyah-Beyazlılar, bu cezayı Çaykur Rizespor maçında çekecek.

29.01.2015 18:51  Güncelleme: 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gençlerbirliği maçında Beşiktaşlı taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle deplasman tribün kapatma ve 200 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 26.01.2015 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına verdi."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PFDK, Beşiktaş'a 1 Maç Deplasman Tribünü Kapatma Cezası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Feda: Şerefsizler 3 1 Yanıtla
  • Gurayy: Yıldırım demirören beşiktaş tarihinin yüz karasıdır 3 0 Yanıtla
  • SIKANDAL SIKANDAL: ve sizlerin, çoçuklarınızın, evlatlarınızın, bebeklerinizin, gençlerin, gelecek nesillerin ve ailelerinizin dağılmasını, zehirlemesini, trafik kazalarında ölmelerini, cinayetlere sebebiyet vermeleri, kavgalar, dövüşler, işsizlik, hırsızlık, torpiller, fuhuşlar, tekelleri, efes pilsen bayiilerini, lotoları, bahisleri, kumarları ve büyük şehirlerde ve kasabalarda atıksu arıtma sularını doğal içme şebekelerine vererek ve köylerde, tarlalara lağım sularıyla marul, karpuz, sebzeleri. . . yetiştirmede kullanan ve kullandıran ve hastanelerdeki doktorların, hemşirelerin. . . (yabancı dil bilmeyen) bilerek ses çıkartmıyorlar ve sizlerin sıtma, ebola, verem, kanser, engelli çoçuklar, ülser. . . ve bulaşıcı hastalıklara sebebiyet veriyorlar!Otomatik cnc takım tezgahlarında taşlayın ebedi cehennemlik şeytanları!?. '' 1 1 Yanıtla
  • Beşiktaş: Allah seni bildiği gibi yapsın TFF 2 0 Yanıtla

Advertisement