FIFA Hakem Komitesi Başkanı da Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya sessiz kalmadı - Son Dakika
Spor

FIFA Hakem Komitesi Başkanı da Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya sessiz kalmadı

FIFA Hakem Komitesi Başkanı da Halil Umut Meler\'e yapılan saldırıya sessiz kalmadı

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saldırdığı hakem Halil Umut Meler hakkında bir açıklama yayımladı. Ankara'da yaşanan olayı kınayan Collina, "Halil Umut Meler çok iyi bir hakem ve çok iyi bir insan. Onu sahada çok fazla izledim ve U-20 Dünya Kupası'nda Arjantin'de onunla vakit geçirdim. Ne bir hakem ne de bir insan, Ankara'da yaşanan olayı tecrübe etmemeli. Halil sadece işini yapıyordu ve bir anda saldırıya uğradı" dedi.

13.12.2023 13:08  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saldırdığı hakem Halil Umut Meler için bir açıklama yayımladı.

"SADECE İŞİNİ YAPIYORDU"

Yaşanan skandal hakkında konuşan başkan, "Halil Umut Meler çok iyi bir hakem ve çok iyi bir insan. Onu sahada çok fazla izledim ve U-20 Dünya Kupası'nda Arjantin'de onunla vakit geçirdim. Ne bir hakem ne de bir insan, Ankara'da yaşanan olayı tecrübe etmemeli. Halil sadece işini yapıyordu ve bir anda saldırıya uğradı" dedi.

"YERDE YATARKEN TEKMELENMESİ DEHŞET VERİCİ"

Yerde yatan Halil Umut'un saldırganlar tarafından tekmelenirken elleriyle başını koruduğu görüntü ve gözünün altındaki morluğun görüntüsü dehşet vericiydi. Ancak daha da korkunç olanı, alt liglerde sözlü ve fiziksel tacize uğrayan binlerce hakemin olduğunu bilmektir.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor FIFA Hakem Komitesi Başkanı da Halil Umut Meler'e yapılan saldırıya sessiz kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan Basar: ülkemizin uğurlu hakemi :) 9 4 Yanıtla
  • Bekir Tarla: Evet kollina sana çok büyük saygı ve sevgim var yeni yetmeler bilmiyordur belli bir yaş üzeri olan bizler sana çok büyük saygımız ve sevgimiz vardır Türkiye'ye gelen yegani ve tek hakemsin dürüst olarak tarafsız bir hakemsin gördüğünü çalan bir hakemsin sen Türkiye aleyhine 10 tane penaltı versen kimse ağzını açmazdı ve bugün Galatasaray'ın ne kadar Hakkı yendiğinde biliyorsunuzdur mutlaka ama onu bunu bilmem çıkıp yeneceksin abi evindeki maçını alacaksın 0 0 Yanıtla

Advertisement