Portekiz'in Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Kadroda Süper Ligde Forma Giyen 3 İsim Yer aldı - Son Dakika
Spor

Portekiz'in Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Kadroda Süper Ligde Forma Giyen 3 İsim Yer aldı

Portekiz Milli Takımının 2018 Dünya Kupası kadrosunda Beşiktaş'tan Pepe ve Quresma, Göztepe'den ise kaleci Beto yer aldı.

17.05.2018 23:02  Güncelleme: 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası'na katılacağı kadro açıklandı.

Portekiz Milli Takımı kadrosunda Spor Toto Süper Lig'den 3 oyuncu yer aldı. Fernando Santos'un kadrosunda Göztepe'den kaleci Beto, Beşiktaş'tan Pepe ve Ricardo Quaresma yer aldı.

İŞTE PORTEKİZ'İN KADROSU

Kaleci: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Göztepe), Rui Patrício (Sporting)

Defans: Bruno Alves (Rangers), Cédric Soares (Southampton), José Fonte (Dalian Yifang), Mário Rui (Nápoles), Pepe (Beşiktaş), Raphael Guerreiro (Dortmund), Ricardo Pereira (FC Porto), Ruben Dias (Benfica)

Orta saha: Adrien Silva (Leicester), Bruno Fernandes (Sporting), Joao Mario (West Ham), Joao Moutinho (Monaco), Manuel Fernandes (Lokomotiv), William Carvalho (Sporting)

Forvet: Andre Silva (Milan), Bernardo Silva (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting), Gonçalo Guedes (Valência), Ricardo Quaresma (Beşiktaş)

Portekiz'in Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Kadroda Süper Ligde Forma Giyen 3 İsim Yer aldı
Portekiz\'in Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Kadroda Süper Ligde Forma Giyen 3 İsim Yer aldı

Son Dakika Spor Portekiz'in Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Kadroda Süper Ligde Forma Giyen 3 İsim Yer aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Futbolsever: Portekiz milli takımı bu organizasyonda yine bir şeyler yapar diyelim ama kadro gerçekten çok yaşlı hele bruno alves 38 yaşında. Portekiz futbolunu 2 yıl sonra ronaldo tek başına kurtaramaz. Yeni yapılanmaya gitmek zorunda kalacaklar ve bir iki turnuvayı kaçırabilirler. 9 2 Yanıtla
  • Emre emre: FAVORI ADAYLAR FRANSA BREZILYA ISPANYA 0 2 Yanıtla

Advertisement