Başantrenör Bulkaz: Sonuna Kadar Mücadele Edip Maçı Kazandık - Son Dakika
Spor

Başantrenör Bulkaz: Sonuna Kadar Mücadele Edip Maçı Kazandık

Başantrenör Bulkaz: Sonuna Kadar Mücadele Edip Maçı Kazandık

Tofaş'ı 75-71 yenen Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Evimizde çok agresif oynuyoruz, seyircimizle birlikte hiçbir maçı bırakmadık." dedi.

30.11.2013 19:51  Güncelleme: 20:29

Beko Basketbol Ligi'nin 8. haftasında TOFAŞ'ı 75-71 yenen Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Evimizde çok agresif oynuyoruz, seyircimizle birlikte hiçbir maçı bırakmadık, bugün de sonuna kadar mücadele edip maçı kazandık" dedi.

Bulkaz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 8 haftada 6 galibiyet alan takımını kutladı.

Beko Basketbol Ligi'nin güçlü bir lig olduğunu ifade eden Bulkaz, şöyle devam etti

"Evimizde çok agresif oynuyoruz, seyircimizle birlikte hiçbir maçı bırakmadık, bugün de sonuna kadar mücadele edip maçı kazandık. Biz bu ligin kalıcısıyız ve rengiyiz. Bizi izlemeye devam etsinler. Taraftarımız salon uzak olmasına rağmen her hafta burayı dolduruyor, onlara çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun."

Uşak Sportif oyuncusu Orhan Hacıyeva da aldıkları galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok mutluyuz, zor bir maç oldu. Biz dahil herkes çok heyecanlıydı. Başkan bile kalpten gidiyormuş. Hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Hedefimiz play-off, böyle devam edeceğiz" diye konuştu.

TOFAŞ cephesi

TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı da maçın başından itibaren oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu fakat karşılaşmanın son üç dakikasında oyun kontrolünün rakibe geçtiğini belirtti.

Maçın sonunda yaptıkları hatalar dolayısıyla Uşak Sportif takımına sayı şansı verdiklerini belirten Çakı, şunları:

"Maçın 37 dakikasını Uşak deplasmanında kazanmak için doğru basketbol oynadığımıza eminim. Bütün maçta öndeydik, kazanmayı da hak etmiştik, yazık oldu. Kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik. Uşak deplasmanını şimdiye kadar Türkiye liginde kimse kazanamadı biz bunu başarmaya çok yakındık ama basketbolun belki güzel yanı da bu. Uşak takımı tebrik ediyorum."

TOFAŞ'lı oyuncu Uğur da Uşak Sportif'in kendi sahasında iyi basketbol oynadığını, son üç dakika kala yaptıkları basit hatalardan dolayı maçı kaybettikleri söyledi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başantrenör Bulkaz: Sonuna Kadar Mücadele Edip Maçı Kazandık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement