PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak - Son Dakika
Spor

PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak

Paris Saint Germain'in sahibi milyarder Nasser Al-Khelaifi, İngiliz ekibi Leeds United'ı satın almak istiyor.

12.11.2019 12:36  Güncelleme: 12:51

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Paris Saint Germain'in sahibi Nasser Al-Khelaifi'den sürpriz hamle... PSG'yi satın aldıktan sonra yaptığı transferlerle dikkat çeken Nasser Al-Khelaifi, İngiltere'ye yatırım yapmaya hazırlanıyor.

45 yaşındaki işadamı, PSG'nin ardından İngiltere'den de bir takım satın alıp futbol dünyasını iyice etkisi altına almak istiyor. Katarlı başkanın almak istediği takım ise İngiltere Championship'te yer alıyor.

PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak

BAŞKANI FRANSA'YA DAVET ETTİ

Nasser Al-Khelaifi'nin Leeds United'ı almak istediği belirtildi. İngiliz basınının haberine göre Khelaifi, PSG - Club Brugge maçında Leeds United sahibi Andrea Radrizzani'yi davet etti.

Milyarder başkan, Andrea Radrizzani'ye Leeds United'ı satın almak istediğini belirtti. Teknik direktörlüğünü Marcelo Bielsa'nın yaptığı Leeds United, Premier Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.

Nasser Al-Khelaifi'nin toplam servetinin 5 milyar eurodan fazla olduğu tahmin ediliyor. PSG'yi 2011'de satın alan Nasser Al-Khelaifi, takıma Di Maria, Thiago Silva, Cavani, Mbappe ve Neymar gibi yıldız isimleri transfer etmişti.

PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak
PSG\'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United\'ı satın alacak

Son Dakika Spor PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Bir taraftar: Feneri alsın sudan ucuz,hemde dilencilik yapmazlar,avrupayıda görürler. 6 1 Yanıtla
    MİLLİYETÇİ: Takımını yaz ona göre yorum yapayım korkma bir şey yapmayacağım 1 0 54: Muhtemelen ya 6-0 sporlusun yada 8taşlısın. Geçmişine bir bak bakalım dilenciliği en çok kimler yapmış. Belki yaşın yetmiyorda olabilir 6-0 sporluysan eğer hatırlatayım bilbordlarda kumbara afişleriniz vardı. Diğerlerinin de feda meda yediniz milleti. Bizemi göz diktiniz a perişanlar 0 0 Mt : Hahahah cok komiksin sen gs ye bak yakinda hacizlik olacaksiniz 0 0
  • Corç Vaşintın: Para para para iyi işlerde kullanmak lazım. O takımlar nekadar kazandıracak acaba ? 3 0 Yanıtla
  • Mt: Rahmetli dedem hep derdiki arap yagi cok bulunca.... calarmis. Ne kadar dogru söylemis !! Bir fakiri doyurmazlar sonra muslumaniz derler ehey ahey 1 0 Yanıtla
  • MAHMUT: ESKİŞEHİRSPOR U DA ALSALARDA KURTULSAK PARASIZ PULSUZ BAŞKANCIKLARDAN 1 0 Yanıtla
  • fazla anlamam.: vatandaşları çöllerde aç geziyor.bunlarda avrupa ve amerikada zevk sefa içinde yaşıyorlar. 1 0 Yanıtla
    anlamadıgın belli: hangi yerli katarlı çölde aç geziyor 0 0
  • 9142: KLASİK ARAP , FAKİR ARAPLARA YARDIM ET 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement