Raikkonen Memnun Değil - Son Dakika
Spor

Raikkonen Memnun Değil

Raikkonen Memnun Değil

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen Pazartesi Paul Richard'da yapılan testlerde Pirelli'nin gelecek yıllar için prototip ıslak zemin lastiklerini denemek üzere 99 tur attı.

26.01.2016 19:12

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen Pazartesi Paul Richard'da yapılan testlerde Pirelli'nin gelecek yıllar için prototip ıslak zemin lastiklerini denemek üzere 99 tur attı.

Finlandiyalı sürücü henüz lastiğin hamurunu yargılamak için erken olduğunu belirtti ama kendisinin geçen seneki hamurla daha rahat olduğunu vurguladı.

Test sürüşünün ardından konuşan Raikkonen, "Testte hem geçen yılın hemde yeni yılın lastiklerini denedik, her ne kadar yorumlamak için erken olsa da ben geçen seneki hamuru tercih ederim. Ancak yeni hamur fena değildi tabi uzun süredir ıslak zeminde sürmemiştik. Bu testten bilgiler alabilir ve analizlerden sonra elde edeceğimiz verilerle durumu anlayabiliriz. Bence bugün verimli bir test günü geçirdik. Pist şartları yağmur lastiklerini test etmek için çok uygundu ve Pirelli'ye istedikleri desteği verdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Raikkonen Memnun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement