Real Madrid'in Hedefi Conte - Son Dakika
Spor

Real Madrid'in Hedefi Conte

La Liga'da beklentilerin altında kalan Real Madrid, Teknik Direktör Julen Lopetegui'nun görevine son vermeyi düşünüyor. Yerine düşünülen isimlerden biri ise Conte.

08.10.2018 18:45  Güncelleme: 00:48

Zinedine Zidane'ın ayrılığının ardından göreve gelen ancak beklentilerin altında kalan Julen Lopetegui ile Real Madrid'in geleceği pek parlak gözükmüyor. İspanyol AS gazetesinin iddiasına göre Real Madrid, Ekim ayında da kötü gidişatın sürmesi durumunda Julen Lopetegui'nin görevine son verecek.

CONTE VEYA SOLARI

Real Madrid'in yeni teknik direktörü için ise iki aday gösterildi. İspanyol ekibinin Lopetegui'yi kovması halinde Antonio Conte veya Santiago Solari'yi takımın başına getireceği belilrtildi. Conte, Chelsea'den ayrıldıktan sonra başka bir takımla anlaşmamıştı. Real Madrid'in eski oyuncularından Solari ise 2016 yılından beri Real Madrid B takımını çalıştırıyor.(Sporx)

Real Madrid\'in Hedefi Conte
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Real Madrid'in Hedefi Conte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adalete FENER yak: 5 maçı hakemler kurtardı daha ne kadar kollanacak beşiktaş. kayseri maçı medel ve lens atılmadı üstelik 2. gol öncesi elle oynama var, konya maçı q7 ve babel atılmadı, malatya maçı gol faul, bursa maçı babel golü ofsayt, bizim maç atiba ayewe dirsek attı penaltımız verilmedi 0 0 Yanıtla

Advertisement