Real Madrid, Mbappe için adeta seferberlik ilan etti! Fransız yıldız için takımın yarısını gönderiyorlar - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Mbappe için adeta seferberlik ilan etti! Fransız yıldız için takımın yarısını gönderiyorlar

PSG'nin yıldızı Mbappe'yi kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba sarf eden Real Madrid, ekonomik anlamda elini güçlendirmek için sezon sonunda 6 futbolcusuyla yolları ayıracak. Belirlenen futbolcular takımdan ayrılırsa net 54 milyon euro tasarruf sağlayacak eflatun-beyazlılar bu parayı Mbappe'yi transfer etmek için ayrılan bütçeye ekleyecek.

08.11.2021 23:26  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid, ekonomik anlamda elini rahatlatmak için teknik direktör Ancelotti'nin planları arasında yer almayan 6 futbolcuyla sezon sonunda yolları ayıracak.

REAL MADRID YÜKSEK MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTİYOR

Sporx'in İspanyol basınından aktardığı habere göre; Real Madrid'in maaş yükünden kurtulmak için sezon sonunda forveti Luca Jovic, defans oyuncuları Marcelo ve Jesus Vallejo, orta saha oyuncuları Gareth Bale , Isco ve Eden Hazard'ın takımdan gönderilebileceğini aktardı.

MBAPPE İÇİN KAYNAK YARATILACAK

Habere göre, tüm bu oyuncular ayrılırsa, Madrid ekibi oyuncuların maaşlarından net 54 milyon euro tasarruf edeceği ve PSG'nin forvet oyuncusu Kylian Mbappe'yi transfer etmek için ciddi bir bütçe yaratacağı belirtildi.

Real Madrid, Mbappe için adeta seferberlik ilan etti! Fransız yıldız için takımın yarısını gönderiyorlar

Son Dakika Spor Real Madrid, Mbappe için adeta seferberlik ilan etti! Fransız yıldız için takımın yarısını gönderiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement