Real Madrid, Sevilla'ya 3-2 Yenildi - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Sevilla'ya 3-2 Yenildi

Real Madrid, Sevilla\'ya 3-2 Yenildi

La Liga'da Real Madrid, deplasmanda Sevilla'ya 3-2 yenildi ve bu sezon ligde ilk kez kaybetti.

08.11.2015 23:30  Güncelleme: 23:32

İspanya Ligi'nde Real Madrid, 1-0 öne geçtiği Sevilla deplasmanında 3-2 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini aldı ve liderliği Barcelona'ya kaptırdı.

Real Madrid, İspanya Ligi'nde 11. haftada ilk mağlubiyetini aldı. Beyaz-şimşekler, 1-0 öne geçtiği Sevilla deplasmanında 3-2 mağlup olarak liderliği Barcelona'ya kaptırdı.

PERDEYİ RAMOS AÇTI

22. dakikada sağdan Isco'nun ortasında Sergio Ramos, nefis bir röveşatayla Real Madrid'i deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıdı.

36'da Konoplyanka'nın kullandığı korner atışını dar açıdan ağlara gönderen Ciro Immobile, Sevilla formasıyla ilk golünü attı. 61'de Immobile ile verkaç yapan Konoplyanka'nın asistinde Arjantinli Ever Banega, Sevilla'yı 2-1 üstünlüğe taşıdı.

LLORENTE 3-1'E GETİRDİ, JAMES SKORU BELİRLEDİ

70'de Immobile'nin yerine oyuna dahil olan Fernando Llorente dört dakika sonra, Ferreira'nın ortasını kafayla topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı. 90+2'de James Rodriguez, maçın skorunu belirledi: 3-2.

Bu sonuçla Real Madrid, ilk yenilgisini alarak lider Barcelona'nın üç puan gerisine düştü. Sevilla ise son altı haftada dördüncü galibiyetini alarak 15 puanla 10. sıraya çıktı.

Son Dakika Spor Real Madrid, Sevilla'ya 3-2 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Aydin09 efesi: Olmaz cünkü ezik takim fener 4 0 Yanıtla
  • Elazigle: Fener maçı bile bu kadar gündem olmuyor ya :) 1 1 Yanıtla
  • Levent: Fenerbahçe şampiyonluğa yürüyor tutana aşk olsun savunma kurgusu tuttu fernandao nin yanına bir forvet daha bu iş tamam 0 2 Yanıtla
  • harbi ci : lolipop ?? cinsin nassii 0 0 Yanıtla
  • x: üzülme madrid gs bile yenildi sadece ayagin takıldı diye düşünelim sen yoluna devam et mutlu şampiyonluklar sana ?? 0 0 Yanıtla
  • Ahmet: Lig basindan buyana delik desik olmus bi sevillaya real madrid gibi bir takim sadece sike ile yenilir..dunya futbolunda bariz sikeler donuyor ama hickimsenin seside cikmiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement