Recep Gökhan Keskin, Türkiye'yi Fransa'da Temsil Edecek - Son Dakika
Spor

Recep Gökhan Keskin, Türkiye'yi Fransa'da Temsil Edecek

Recep Gökhan Keskin, Türkiye\'yi Fransa\'da Temsil Edecek

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Gemlik yarışında üçüncü olan Recep Gökhan Keskin, Fransa'daki yarışlara hazırlanıyor.

03.01.2014 10:14  Güncelleme: 10:17

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Gemlik yarışında üçüncü olan Recep Gökhan Keskin, Fransa'da yapılacak Enduropale Le Touquet yarışlarına hazırlanıyor.

30 Kasım - 1 Aralık 2013 tarihleri arasında Enduro Test ve Ekstrem Test etaplarından oluşan Gemlik 6'ncı ayak yarışında 3 turda 85 kilometre mesafe katettiklerini belirten Gökhan Keskin, zorlu müsabakada kendisine destek olan Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Aryata Creative Media, Mustafa Boztepe, Çağla Tour ve SHERCO Türkiye Team'a teşekkür etti. Motor sporlarında sponsor desteğinin 'olmazsa olmaz' olduğunun vurgulayan Gökhan Keskin, 8-9 Şubat 2014 tarihleri arasında Fransa'da yapılacak olan Enduropale Le Touquet yarışı için iş adamlarından destek beklediğini söyledi.

Enduropale Le Touquet yarışına dünya genelinden 2 binin üzerinde sporcunun katılacağını belirten Keskin, Stella ve Merlimont plajlarında 17,8 kilometreden oluşan birer saatlik üç etap halinde gerçekleştirilecek yarışta, önemli olanın birinci olmaktan çok zorlu etabı bitirebilmek olduğunu söyledi. Enduropale Le Touquet yarışına haftada üç gün, günlük 40 kilometre bisiklet sürerek, haftada üç gün engebeli arazide motosiklet sürerek ve haftada üç gün de salonda kondisyon çalışması yaparak hazırlandığını belirten Recep Gökhan Keskin, Oymapınar bisiklet parkuru ile Side sahilinde sürüş çalışmalarını gerçekleştirdiğini ifade etti.

Motosiklet ekipmanı, ulaşım, lojistik ve yarışmaya katılım ücreti olarak yaklaşık 5 bin Euro'luk bir bütçeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Recep Gökhan Keskin, "Her fırsatta Manavgat ve Türkiye'nin uluslararası arenada tanıtımının yapılmasını isteyen yönetici, turizmci ve iş adamlarımızın, motor sporları gibi geniş kitleler tarafından takip edilen yarışlar için sponsor olmalarını bekliyorum. Ben ve benim gibi motor sporlarını severek yapan ve kendi dallarında başarıyla yarışarak dereceye giren arkadaşlarım maalesef yurt dışında yarışma fırsatını fazla bulamıyoruz. Çünkü maliyeti yüksek olan bu branşlardaki sporlar için öncelikli sorun sponsor bulmak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Recep Gökhan Keskin, Türkiye'yi Fransa'da Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement