Recep Mamur: "Yeni Dönemde Kesinlikle Yokum" - Son Dakika
Spor

Recep Mamur: "Yeni Dönemde Kesinlikle Yokum"

Recep Mamur: "Yeni Dönemde Kesinlikle Yokum"

Kayserispor 17 Aralık Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul yapacak.

14.12.2016 15:16

Kayserispor 17 Aralık Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kulüp Başkanı Recep Mamur, bu genel kurulda kesinlikle aday olmayacağını açıkladı. Mamur, "Bugüne kadar şehirden destek göremedim. Aldığım kararın arkasındayım. Kesinlikle yeni dönemde ben yokum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de umduğunu bulamayan ve 9 puan ile 17. basamağa demir atan Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul için sayılı günler kaldı. Sarı-kırmızılı kulüp 17 Aralık Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Bu önemli gelişme öncesinde Kulüp Başkanı Recep Mamur, yeni dönemde kesinlikle yer almayacağını dile getirdi. Mamur, "Geri dönüş diye bir şey söz konusu olamaz. Kararım kesin. Görevimi bırakıyorum. Şehirden, belediyelerden, Sivil Toplum Kuruluşlarından hiçbir destek görmedim. Kesinlikle görevi bırakmak son kararım. Geri dönüşüm söz konusu olamaz. Kulübü almak isteyenler varsa gelsin alsın. Bu camiaya sahip çıkmak isteyen her kim olursa olsun kulübü alabilir. Kayserispor'un gidişi hiç iyi değil. Bana verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Ne taraftar anlamında ne maddi anlamda gerekli destek olmayınca yapılacak fazla bir şey kalmıyor. Ama şunu üzerine basa basa bir kez daha söylemek istiyorum ki bu kararımın geri dönüşü yok. Ben artık yokum" dedi.

17 Aralık Cumartesi günü Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Konferans Salonu'nda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum aynı yer ve saatte 24 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Recep Mamur: 'Yeni Dönemde Kesinlikle Yokum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement