Rehabilitasyon Merkezi'nin Şampiyon Gençleri - Son Dakika
Spor

Rehabilitasyon Merkezi'nin Şampiyon Gençleri

Rehabilitasyon Merkezi\'nin Şampiyon Gençleri

Hilmi Uzun, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki gençlerin spor müsabakalarındaki başarıların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

04.06.2013 13:54  Güncelleme: 14:09

Aile ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürü Hilmi Uzun, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan gençlerin Türkiye çapında düzenlenen spor müsabakalarında elde ettiği başarıların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Yalova'daki gençlerin 70'inin lisanslı sporcu olduğunu ve kendi dallarında çok başarılı olduklarını belirten Uzun, elde edilen başarıların kendisini gururlandırdığını ifade ederek, "Müdürlüğümüze bağlı Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde koruma ve bakım altında bulunan zihin engelli gençlerimiz gerek ilimizde, gerekse il dışında düzenlenen çeşitli spor faaliyetlerine katılmaktadır. Gençlerimizin yüzde 70'inin lisanslı sporcu olduğunu ve kendi dallarında çok başarılı olduklarını belirtmekten gurur duyuyorum. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nca organize edilen ve 19-21 Mayıs 2013 tarihleri arasında Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan Marmara Bölgesi Futbol Şampiyonasına Yalova Özel Dünyalar Spor Kulübü adına katılan sporcularımız B grubunda Marmara bölge ikincisi oldu. 24-25 Mayıs 2013 tarihleri arsında Denizli'de gerçekleştirilen Türkiye Atletizm Şampiyonasında Ercan Bulut 200 metrede 2. olurken, uzun atlama finallerinde ise 4'cülüğü kazandı.

24-26 Mayıs 2013 tarihleri arsında Artvin'de gerçekleştirilen Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında Dursun Gelen 22 yaş üstü erkekler kategorisinde Türkiye 4'üncüsü oldu" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rehabilitasyon Merkezi'nin Şampiyon Gençleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement