Rıdvan Dilmen'den sert eleştiri: Hadi güle güle - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den sert eleştiri: Hadi güle güle

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor'un Altay'ı 2-1, Adana Demirspor'un da Galatasaray'ı 2-0 yendiği mücadelelerini Rıdvan Dilmen yorumladı. Bordo-mavilileri şampiyon ilan eden Dilmen, İstanbul'un devlerini sert şekilde eleştirdi. Ünlü yorumcu yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadı Süper Lig'le alakası kalmadı. Fenerbahçe, Galatasaray Avrupa Ligi oynadı, Süper Lig'le alakası kalmadı. Trabzonspor 'bay bay' dedi forse etti. Rotasyon, rotasyon, rotasyon hadi güle güle" dedi.

21.12.2021 23:44  Güncelleme: 23:47

Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında Altay- Trabzonspor ve Adana Demirspor- Galatasaray maçlarını yorumladı. "Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun" diyen Dilmen, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de sert eleştirilerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"EN FAZLA BİZİ MAHÇUP EDERLER"

"Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. En fazla bizi mahcup ederler. Bu saatten sonra kaybederlerse kendi kabahatleri. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadı Süper Lig'le alakası kalmadı. Fenerbahçe, Galatasaray Avrupa Ligi oynadı, Süper Lig'le alakası kalmadı. Trabzonspor 'bay bay' dedi forsa etti. Rotasyon, rotasyon, rotasyon hadi güle güle. Galatasaray'ın işi bu saatten sonra çok zor. Oyuncuları motive etmek kolay olmayacaktır."

Rıdvan Dilmen\'den sert eleştiri: Hadi güle güle

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den sert eleştiri: Hadi güle güle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çınar Değer: vasıfsız hacivat 0 0 Yanıtla

Advertisement